torek, 8. junij 2010

Izziv #5

Hvala vsem, ki ste sodelovale na četrtem izzivu CRAFT-alnice, z imenom ROZA + poljubna barva. Vseh prijavljenih izdelkov je bilo 30 in v prihodnjih dneh bodite pozorne na objavo zmagovalke izziva #4, saj si bo le-ta prislužila mesto gostujoče ustvarjalke na CRAFT-alnici.

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Čas pa je že za anslednji izziv, ki ga je za vas pripravila Simona.

RECIKLIRAMO…

za izdelek (oz. vsaj del izdelka) uporabite nekaj, kar se nahrčkano valja po vaših zaprašenih policah z upanjem na boljši jutri, kar bi nekdo drug vrgel stran oz. je bilo od nekod vzeto, da bo uporabljeno za nek drugačen namen ali pa se vam je enostavno stožilo vreči v smeti, ker ste videle v smeti potencialno čudovit izdelek.
Lahko je npr. predelana majčka, torbica iz hlač, zapestnica iz strgane verižice, CD album, LO ali čestitka iz nahrčkanega materiala, ki je bil nabran s popolnoma drugačnim namenom, čestitka iz ošilkov (v Unikatu so imeli pred leti lušten prispevek v otroškem delu), otroška igrica iz zamaškov, "preoblečena" bonbonjera, olepšani lončki ali konzerve za barvice, poservetkane škatle, preoblečena broška ali sponka za lase, magnetki iz ostankov pogubljenih puzzel, preoblečene klipsne za perilo ...... toooooliko idej, da sem prepričana, da vam ne bo delalo težav.
Bodite kreativne in nam pokažite, kaj vse se da reciklirati v čudovite izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 8. junija ob 23.59!

Tudi v tem krogu se vse lastnice sodelujočih izdelkov potegujejo za mesto “Gostje ustvarjalnega tima.” Z malo sreče bo tako vaš izdelek prikazan med idejami ustvarjalnega tima CRAFT-alnice takoj ob objavi izziva. :)

Tukaj pa so že izdelki ustvarjalnega tima:

Simona

Vladka

5_izziv_Vladka

Manuela

5_izziv_Manuela

9 komentarjev:

  1. Odlični radovi!
    Jako mi se sviđaju:)
    Hvala ti što čitaš i komentiraš moj blog.
    Puse!

    OdgovoriIzbriši
  2. Presneto, glih za en dan sem prehitela s svojimi startaskami :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Iiiiiiiiii, moje področje!
    Super, samo še čas recikliram pa bom na kojnu... :o)

    OdgovoriIzbriši
  4. Punce, super izziv ste zastavile in naredile še lepše izdelke!

    In evo, spet sem prva z izdelkom heheh. Me veseli, da mi je uspelo (spet) sodelovati. No, do končnega roka upam, da bo nastalo še kaj.

    OdgovoriIzbriši
  5. Smije li se prijaviti više od jednog rada?

    OdgovoriIzbriši
  6. Lucija prijaviš lahko več izdelkov, vendar ne več kot tri. Torej največ tri izdelke lahko ena oseba prijavi na izziv.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasan blog, divni radovi, eto i ja se prijavila sa svojim prvim makeoverom:)) Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  8. Preko Lucijinog bloga i njenog čarobnog šeširića sam otkrila ove stranice. Oduševljena sam, i evo i jednog mog malenog rada.

    OdgovoriIzbriši
  9. Više nego dobra reciklaža. Samo naprijed. Loredana.

    OdgovoriIzbriši