torek, 17. avgust 2010

Izziv #10

Hvala vsem, ki ste sodelovale na zadnjem izzivu CRAFT-alnice z naslovom ,“Nekaj iz narave.” Tudi s tokratno temo ostajamo pri naravi, vendar na malo drugačen, bolj specifičen način. :)

Tokratna tema nosi naslov……

“Metuljčki”

~izdelek mora biti narejen iz papirja, ni pa nujno da gre za čestitko~

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 17. avgusta ob 23.59!

Nagrade v tem krogu izzivov (#10, #11, #12) ne bodo materialne, pač pa bo lastnica najlepšega izdelka (po mnenju ustvarjalnega tima) bila povabljena k sodelovanju kot “Gostja ustvarjalnega tima” enega izmed izzivov v naslednjem krogu. O vseh podrobnostih bo obveščena po elektronski pošti tako, da kar brez skrbi. ;)

Tudi tokrat je Ustvarjalni tim CRAFT-alnice za vas pripravil tri različne izdelke, ki bodo vzpodbudili vašo motivacijo. :)

Manuela

Manuela

Simona

10-izziv-BojaMoja-01

Lili

Lili

2 komentarja:

  1. Vaši trije izdelki so krasni!
    Lili - dober začetek, metuljček je nekaj posebnega :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izdelki, drage dame.
    Jaz sem svojega objavila na Flickru, ker imam trenutno na blogu čist drugo temo in mi teli metuljčki ne pašejo v koncept, ampak mi je bila pa tema tako všeč, da se ji nisem mogla upreti. Upam, da je vseeno v redu.

    OdgovoriIzbriši