sreda, 23. februar 2011

Izziv #24

Hvala vsem, ki ste se nam pridružile na zadnjem izzivu CRAFT-alnice, ki je bil izjemno živalsko obarvan! Kako tudi ne bi bil, ko pa je bila tema “Živali.” :) Tokrat pa smo za vas pripravile pisan in zabaven izziv, ki se mu ne boste uspele izogniti, ker je tako zelo zanimiv. :))

Temo je tokrat izbrala Lili, glasi pa se …

“Pust”

oziroma “Fotografija kot inspiracija”

Zakaj gre pri tokratnem izzivu se sprašujete? :) Na voljo imate DVE temi, ki pa sta med seboj povezani. Ena je torej PUST, druga pa je zgornja fotografija, ki vam lahko da inspiracijo v primeru, da se res ne morete spomniti ničesar v povezavi s pustom, kar bi lahko prijavili na izziv. Inspiracij, ki jih lahko da ena fotografija je ogromno, le nekaj časa morate gledati v njo in zagotovo najdete prav svojo inspiracijo, ki vam ne bo dala miru toliko časa, dokler se ne prijavite na izziv. ;) V svoji objavi pa lepo prosimo, da zapišete kaj točno je bila vaša inspiracija, če se odločite za ta del izziva.

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 8. marca 2011, ob 23.59!

Čudovito darilce, ki ga podarja Lili:

 

Tu pa so že izdelki Ustvarjalnega tima CRAFT-alnice na temo pust:

Lili

Janja

Manuela

Manuela

Simona

Za vse podrobnejše informacije o izdelkih, seveda obiščite bloge ustvarjalk, ki bodo vašega obiska izredno vesele. :)

1 komentar:

  1. Lijepi pozdrav iz Hrvatske! Prije par dana sam naišla na ovaj blog i jako se razveselila da i u Sloveniji ima onih koji vole izrađivati čestitke! Karte su vam super, blog je prekrasan! Odlučila sam se okušati u vašem Challengu. :)

    OdgovoriIzbriši