sreda, 17. oktober 2012

Izziv #66 - Barve jeseni

Nov izziv je tu!!

Temo sem tokrat izbrala Manuela, glasi pa se ... 

"BARVE JESENI"

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 16. oktobra 2012, ob 23.59!

Tokrat vam darilce podarja čudovita ustvarjalka, ki jo poznamo predvsem pod psevdonimom Ime rože. Pravi, da je bila ravno CRAFT-alnica kriva, da se je lotila pisanja svojega bloga in zato si se nam rada zahvalila z darilcem, ki ga podarja zmagovalki tega izziva. 

Povedala nam je: Torba bo šla v roke eni, ki jo bo lahko nosila v času, ko se bo jesen že prevesila v zimo in sem jo sešila v odhajajoče barve jeseni, ko je cvetje osuto in se začne narava spreminjati  iz sivih odtenkov  v ledeno modre, ko iz neba pade prva snežinka...Izdelki ustvarjalnega tima: 

Ime rože (gostja tima):
POMEMBNO OBVESTILO: 
Vsi, ki svoje izdelke prijavljate preko e-mail naslova (craft.alnica@gmail.com), prosim bodite potrpežljivi glede objave vašega izdelka. Vsi izdelki prejeti tokom izziva bodo objavljeni na ZADNJI DAN izziva (v torek torej, pred koncem izziva). Ta novost omogoča boljši pregled nad e-mail prijavami in se bo veliko težje zgodilo, da koga pozabim prijaviti na izziv. 

Hkrati pa vas prav vse vljudno vabim, da začnete pisati svoj blog. Izdelava le tega je izjemno enostavna, vam ne vzame veliko časa (govorimo o čisto osnovnem blogu) in je povsem brezplačna. Zagotavljam vam, da bo pisanje bloga postalo nekaj najlepšega v vašem življenju in tudi na izzive se boste lahko prijavili kadarkoli in vam ne bo treba čakati niti sekunde na prijavo.

Če vam lahko kako pomagamo nas kontaktirajte in vam bomo svetovale. 

HVALA za razumevanje. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar