sreda, 28. november 2012

Izziv #70 - Živalice

Pred vami je nov izziv, ki sem ga tokrat izbrala Manuela. Glasi pa se ... 

"ŽIVALICE"


Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 11. decembra 2012, ob 23.59!

Čudovito nagrado tudi tokrat podarja spletna trgovina Mavelu

{komplet slovenskih štampiljk}

Verjetno že poznate trgovino Mavelu.com, kjer lahko najdete ogromno čudovitega ustvarjalnega materiala in pripomočkov, med njimi tudi čisto nove prozorne štampiljke s slovenskimi napisi. Vedno se potrudijo, da sledijo trendom in iščejo nove in nove izdelke, ki jih lahko pripeljejo v Slovenijo in nam jih naredijo še bolj dostopne. Prav tako pa je Marina napisala popolnoma BREZPLAČNO eKnjigo, ki vam bo gotovo prišla prav.

Takšni pa so izdelki članic našega ustvarjalnega tima:







Lili 





POMEMBNO OBVESTILO: 

Vsi, ki svoje izdelke prijavljate preko e-mail naslova (craft.alnica@gmail.com), prosim bodite potrpežljivi glede objave vašega izdelka. Vsi izdelki prejeti tokom izziva bodo objavljeni na ZADNJI DAN izziva (v torek torej, pred koncem izziva). Ta novost omogoča boljši pregled nad e-mail prijavami in se bo veliko težje zgodilo, da koga pozabim prijaviti na izziv. 

Hkrati pa vas prav vse vljudno vabim, da začnete pisati svoj blog. Izdelava le tega je izjemno enostavna, vam ne vzame veliko časa (govorimo o čisto osnovnem blogu) in je povsem brezplačna. Zagotavljam vam, da bo pisanje bloga postalo nekaj najlepšega v vašem življenju in tudi na izzive se boste lahko prijavili kadarkoli in vam ne bo treba čakati niti sekunde na prijavo.

Če vam lahko kako pomagamo nas kontaktirajte in vam bomo svetovale. 

HVALA za razumevanje.


4 komentarji:

  1. Kako so se pa meni sedaj zasvetile učke :) Še en izziv na katerem lahko sodelujem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole pa zame res izzziv. Mislim, da sem naredila drugo živalsko voščilnico odkar jih delam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanima me, če lahko izdelke prijavim na izziv, čeprav sem jih pred kratkim objavila na facebook-u...hvala.
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  4. @Petra:

    Če je bila fotografija nekje že objavljena, je po pravilih CRAFT-alnice ne smeš prijaviti za izziv. Oz. če jo prijaviš ni v igri za nagrado.

    Lepo se imej,
    M.

    OdgovoriIzbriši