sreda, 28. maj 2014

Izziv #109: Slovenski napis


Hvala vsem, ki ste sodelovale v 108. izzivu na CRAFT-alnici
Tokrat ste bile spet zelo ustvarjalne, saj ste prijavile kar 
71 izdelkov

Mesec maj nadaljujemo z novim izzivom, v katerem želimo videti 


SLOVENSKI NAPIS


Na izdelku torej želimo videti napis v slovenskem jeziku. Pri čestitkah to ne bo problem, saj smo v zadnjih dveh letih dobili lep izbor, štampiljke pa so dosegljive praktično v vsaki ustvarjalni trgovini. Seveda je napis lahko tudi na drugih izdelkih. :) uporabite krila svoje domišljije.





Živjo! 

Sem Marina in prihajam iz Mavelu.com, ki je spletna trgovinica z zelo osebnim pristopom, saj sem v prvi vrsti še vedno samo nadobudna ustvarjalka in mi veliko pomeni nasmejan in zadovoljen obraz. 
Svoja "vrata" smo odprli skoraj dve leti nazaj in v tem času se naša ponudba vztrajno širi in pri nas najdeš praktično vse, kar potrebuješ za papirčkanje (če pa si kakšno stvar zelo želiš in je v ponudbi ne najdeš pa ti jo z veseljem naročim). 
Tedensko pripravljam tudi video vodiče v katerih prikazujem različne tehnike in uporabe ustvarjalnih pripomočkov in materiala. Za vse začetnike (in tudi že bolj izkušene ustvarjalke) pa sem pripravila tudi brezplačno e-knjigo, ki si jo lahko preneseš tule

Skratka draga dama, pri nas si vedno dobrodošla in veseli smo vsakega tvojega obiska pa naj bo to na spletni strani ali na naši FB strani :) 


Vaš trud bomo z veseljem nagradili. 
Kot ponavadi bomo izžrebali naključno sodelujočo, ki bo tokrat prejela bon v vrednosti 15 €, za nakup štampiljk s slovenskimi napisi v trgovinici Mavelu


Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar  
TRI izdelke in si tako povečate možnost nagrade.


Marina tudi tokrat nagrajuje vse iz TOP3! 
Vsaka bo prejela bon za 5€ za nakup v trgovinici Mavelu.


Čas za prijavo na izziv se izteče v
torek, 10. junija 2014, ob 23.59


Vabljeni na ogled izdelkov ustvarjalnega tima: 














1 komentar: