sreda, 15. oktober 2014

Top3 118. izziva


Naj se najprej zahvalimo vam, dekleta, ker ste tako lepo sprejele izziv, ga podprle in poklonile čudovite izdelke.
Izziv nam je uspelo speljati nad pričakovanji. 
HVALA ♥♥♥ 



Zbrale smo 130 voščilnic. 

Izdelke je poklonilo 47 ustvarjalk.


Na izzivu je sodelovalo več deklet, a vse voščilnic niso poslale. Dve med njimi se izziva celo nista udeležili, voščilnice pa sta kljub temu poklonili.

Janja je voščilnice v ponedeljek osebno dostavila na sedež ED, zapakirane v škatli, kot na sliki. Ostale, ki so še prispele kasneje, je danes odposlala priporočeno po pošti. 
Vse voščilnice so pripotovale nepoškodovane. Res ste se potrudile in jih lepo zaščitile. 3/4 voščilnic je bilo tudi opremljenih s kuvertami in v zaščitnih vrečkah, za ostale je poskrbela Janja, za kar se ji preostali del tima najlepše zahvaljuje.  


Izdelki so vsi izredno lepi ♥ in prav zato smo se v ustvarjalnem timu odločile, da danes ne pokažemo treh, ki so nas najbolj prepričale, temveč ste TOP prav vse! 












Nagrado za naključno izžrebano, ki jo podarja Najlepši par








pa dobiii ...




lilija123, ČESTITKE!!!



Piši nam na craft.alnica@gmail.com in sporoči naslov, da ti lahko posredujemo zasluženo nagrado.

11 komentarjev:

  1. Čestitke vsem nam in pa liliji123 za nagradico
    lep dan
    Tamara :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jap..se kar pridruzujem Tamari ;)...čestitke vsem nam!!!
    Pozdravček iz mrzle Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Punce, hvala vam za tale izziv. Lepo je bilo sodelovati. Čestitke vsem nam! In hvala za TOP3. Čudovita gesta, da ste nam ga vsem podelile. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jp, se strinjam z napisanim - tokrat so/smo zmagovalke vse po vrsti, saj je v igri dobrodelnost :). Vsekakor pa tudi čestitke srečni izžrebanki.

    OdgovoriIzbriši
  5. Se pridružujem čestitkam. Bravo mi... Janji in puncam ustvarjalnega toma Craftalnice pa en velik hvala za priložnost sodelovati v dobrodelni namen.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo za vse nas, hvala Janji za trud, čestitke liliji123. Dekleta hvala vam za izziv, pa še kdaj. Se je pokazalo, da znamo in zmoremo stopiti skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  7. WOW, takole skupaj so še krasnejše. Bravo vsem ustvarjalkam in hvala Janji za ves trud.

    OdgovoriIzbriši
  8. V slogi je moč....to še vedno velja. Me veseli, da sem bila lahko del tega. Hvala punce, hvala Janji in čestitke vsem.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vesela sem,da sem bila lahko tudi sama dobrodelna.Čestitke vsem ustvarjalkam,še posebej pa Janji,ki je vse tako lepo zapakirala in dekletom Craftalnice,ki so omogočile,da smo bile lahko dobrodelne.Hvala tudi za TOP3.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke dobitnici nagradice, dekletom iz CRAFT-alnice in vsaki od deklet, ki je prispevala in bila dobrodelna. Uspelo nam je :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Rada sodelujem pri dobrodelnih akcijah. Čestitke vsem nam in pa seveda dobitnici nagrade :) Predvsem pa DT, ki je poskrbel za to, da smo lahko sodelovale pri tej dobrodelni akciji.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši