sreda, 30. september 2015

Izziv #144: ROZA PENTLJA


Prav lepo pozdravljeni!
Hvala vam za vseh  114  čudovitih izdelkov prejšnjega izziva.
Krasne ste bile in res ste presenetile.


Tokratni izziv se imenuje


 ROZA PENTLJA, 
SIMBOL BOJA PROTI RAKU DOJK


Ker želiva, da ROZA PENTLJA postane tradicija,  se tako kot lansko leto z izzivom pridružujemo akcijam v Rožnatem oktobru.  

Tokrat izdelujemo le voščilnice. Na voščilnicah so lahko pentlje vseh velikosti in oblik, seveda v roza barvi. 


Europa Donna Slovenija je članica evropske zveze Europa Donna, s sedežem v Milanu, ki šteje že 46 držav članic. Smo samostojna, neodvisna, neprofitna organizacija civilne družbe. Povezujemo zdrave ženske, bolnice z rakom dojk, posameznike in strokovne institucije v Sloveniji v boju proti raku dojk. Glavni cilj slovenskega združenja za boj proti raku dojk je vsem ženskam v Sloveniji zagotoviti enake možnosti za zgodnje odkritje bolezni, takojšnje in učinkovito zdravljenje in rehabilitacijo. 
Rak dojke je najpogostejši rak pri ženskah. V Sloveniji letno zboli več kot 1200 žensk. Mesec oktober je svetovni mesec boja proti raku dojk, ki ga tudi v okviru Slovenskega združenja vsako leto obeležujemo. V letošnjem letu bi radi pripravili nekaj novega, svežega in pozitivnega z namenom osveščanja in detabuiziacije raka dojk. 


Odziv na našo lanskoletno akcijo je bil fenomenalen. Večino naših voščilnic so za simbolično ceno prodali na enem od svojih dogodkov in menda so jih dobesedno razgrabili. Nekaj pa so jih prihranili, da so voščili novo leto svojim partnerjem. 
Kako čudovito se lahko počutimo Drage ustvarjalke, zato vljudno naprošava vse, da tudi letos prijavljene izdelke na izzivu poklonimo združenju Europa Donna.


Pišite nama na elektronski naslov: craft.alnica@gmail.com,
da vam sporočiva naslov, kamor lahko pošljete voščilnice. 
Voščilnice sprejemava do vključno petka, 16. oktobra.
♥♥♥  HVALA ♥♥♥ Vaš trud bo tudi tokrat nagrajen. Europa Donna trem naključno izžrebanim, ki bodo sodelovali na izzivu, podarja naslednjo nagrado : 


Nagrada za prvo naključno izžrebano sodelujočo, ki jo podarja
"generalna" MAVELU  je 


Nagrada za drugo naključno izžrebano sodelujočo, ki jo podarja
"generalni"  USTVARJALNI DOTIK  je:


Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar TRI nove izdelke in si tako povečate možnost nagrade.

Čas za prijavo se izteče v 
torek, 13. oktobra 2015, ob 23.55V mesecu septembru z nama kot gostja ustvarja:


10 komentarjev:

 1. Ve tri ste že pokazale svoje lepe izdelke in hvala vam za to plemenito odločitev. Močno upam in verjamem, da se bomo odzvale v čim večje številu in tako prispevale majhen kamenček v mozaik rožnatega okrobra. Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovite izdelke ste pokazale za ženkse, ki se borijo s to zahrbno boleznijo. Upam, da se mi uspe pridružiti tudi letos.

  OdgovoriIzbriši
 3. krasna gesta zopet za pogumne ženske in upam, da nam uspe v čim večjem številu tudi letos.
  sem zelo vesela, da je bila lanska akcija tako uspešna.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudoviti izdelki vseh treh. Izziva upam, da se tudi letos udeležim in počastim naše borke s tem, ko bom med ustvarjanjem mislila na njih, saj jih kar nekaj v ožjem krogu poznam, ki bi jim ta gesta veliko pomenila. Upam na čim večjih odziv in da akcija uspe kot sta jo zastavili. Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepa gesta! Tudi leros se vama bom pridružila pri tej plemeniti akciji.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepo od vas, da ste se zopet odločile sodelovati. Mislim, da se mi bo letos uspelo pridružiti. Vse tri ste pokazale čudovite voščilnice.

  OdgovoriIzbriši
 7. 100% podpiram vašo akcijo in se z veseljem pridružujem izzivu. Krasne izdelke ste ustvarile. : )

  OdgovoriIzbriši
 8. Res je lepo, da boste ohranile tradicijo in z veseljem se pridružujem. Samo še nekaj....nikjer niste omenile, ali je potrebno voščilnice kuvertirat ali ne (lani je bilo, naša je zaštrikala, potem ste pa ve dodajale, letos bi pa rada naredila tako, da je prav). čao

  OdgovoriIzbriši
 9. Mojca in vse ostale lepo , da ste se nam pridružila tudi letos ali pa prvič.
  Ja prav bi bilo, da so voščilnice opremljene z kuvertami, seveda bomo v primeru da kuverte ne bo morale za to poskrbti v Craft-alnici. Mislim, da bo za vse lažje, da same pokrbite za koverto prilegajočo vašemu izdelku in seveda pazite na to, da bo izdelek nepoškodovan prispel na cilj.

  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasni izdelki za plemenit namen!
  Škoda, ker se nisem mogla pridružiti...

  OdgovoriIzbriši