sobota, 5. marec 2016

2. SREČANJE USTVARJALK CRAFT-alnice


Leto je na okoli, oziroma kar dve, zato vas 
Lili, Andreja, Tina in Tanja vabimo na 
2. srečanje ustvarjalk CRAFT-alnice.



Dobimo se v soboto, 5. marca ob 11. uri v trgovini 
Darilnica Klavdija
v Viru pri Stični (Ivančna Gorica)
zemljevid
in na voljo imamo 2 uri za prijetno druženje.
Če imate kakšne posebne želje, da bi jih predelale na srečanju, pa kar na plano z njimi. Lahko jih zapišete v mail ob prijavi.



Ker bi rade vedele (vsaj približno) koliko nas bo na srečanju, vas prosimo, da vašo prisotnost potrdite na mail:  craft.alnica@gmail.com
Hvala :)

6 komentarjev:

  1. Punce, hvala za povabilo. Zlate ste in fino vas je bilo spoznati v živo. Še posebej hvala gostiteljici Klavdiji, ki nam je prijazno odstopila prostor. Prav tako je bilo lepo spet videti ene znane obraze in spoznati nove. Super ste vse in upam, da se kmalu spet srečamo.
    moi
    Pa da se ne pozabim zahvaliti svoji šoferki ;) ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Drage punce, hvala za današnje čudovito druženje, res vas je bilo lepo spoznati tudi v živo. Sami sončki in tople dušice, moje baterije so polno napolnjene. Hvala za vse, kar ste prinesle s seboj,za vse kar ste podelile. Res hvala Klavdiji za prostor. In tudi jaz hvala moji šoferki Sar-chi. Res ste vse super, kot je rekla Martina in tudi jaz se že veselim ponovnega snidenja z vami. LP vsem, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Današnje srečanje je bilo res super. Hvala Klavdiji za gostoljubje. Videla sem krasne izdelke in spoznala zanimive ustvarjalne duše. V vaši družbi je bilo zeloooo prijetno in poučno. Upam, da se srečamo! LP Andreja M.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga dekleta, še enkrat vsem skupaj hvala, da ste prišle. Tako lepo vas je bilo spoznati in dodati nickom tudi imena in obraze. Same super punce ste in upam da se kmalu spet srečamo. Hvala za darilca, dobro voljo in naši gostiteljici Klavdiji za prostor v katerem smo se tako lepo imele <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga dekleta, hvala vsem za nepozabno duženje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kaj še dodati? Hvala za čudovite in prekratke urice. Se pridružujem vsem komentarjem pred mano. Lep pozdrav vsem.

    OdgovoriIzbriši