torek, 23. marec 2010

Pravila za vse sodelujoče na CRAFT-alnici

 
Posodobljena pravila, 22. januar 2014
 
1. Nov izziv bo na blogu in FB predstavljen vsako drugo sredo, ob 12.00 uri.

2. Čas za prijavo bo zapisan v vsakem izzivu posebej. Sodelujete lahko vse do 13. dne po objavi izziva, do torka do polnoči.
Podrobnosti bodo zapisane ob vsakem izzivu posebej.

3. Vaš izdelek mora ustrezati razpisanem izzivu, to pomeni, da mora biti poudarek na temi izziva oz. tema mora biti osrednji del. Če ustvarjalni tim CRAFT-alnice presodi, da vaš izdelek ne ustreza pogojem izziva, bo vaš izdelek izločen.

4. Izdelek, ki ga prijavite na izziv CRAFT-alnice lahko kombinirate tudi z drugimi izzivi.

5. Fotografijo izdelka objavite na svojem blogu, z direktno povezavo nazaj na CRAFT-alnico.
Vaš URL naslov (povezava do objave izdelka in ne le do bloga!) kopirajte in vstavite v Inlinkz (modri gumbek na dnu objave) skupaj z vašimi imenom. E-mail naslov je v prijavi obvezen, saj z njim preverjamo istovetnost morebitnega nagrajenca.

6. Sodelujete lahko tudi tisti, ki bloga nimate. Imate pa vsaj eno "spletišče" kot je npr: Moj Album, Flickr, Pinterest, Instagaram ... in nato prilepite povezavo do tega mesta (povezava do fotografije izdelka, ki sodeluje in ne le do albuma!).

7. Sodelujete lahko tudi na FB strani, če imate FB profil, nimate pa bloga ali spletnega albuma.
Povezavo do slike, ki jo imate naloženo na vašem osebnem FB profilu ali strani, lahko prijavite direktno na modri gumb na blogu.

8. Na en izziv se lahko prijavite do trikrat, seveda z različnimi izdelki.

9. Izdelek, ki ga prijavite na izziv ne sme biti “star” oziroma že objavljen kjerkoli pred samo objavo izziva. Vsi, ki tega ne bodo upoštevali, bodo izključeni iz sodelovanja.

10. Ustvarjalni tim bo določil tri najbolj kreativne izdelke izziva. Lastniki najlepših top 3 izdelkov dobijo slikico, katero si boste lahko prilepili na svoj blog in s tem pokazali, da ste bili v Top 3 CRAFT-alnice. Nad slikico je zaželjeno, da napišete tudi mesec v katerem ste nagradico osvojili.

11. Nagrada sponzorja se podeli naključno, enemu od sodelujočih, s pomočjo "True random number generator" programa. Nagrada je lahko samo ena ali pa je nagrad toliko, kot jih določi sponzor izziva.

12. Top 3 izziva in nagrajenec izziva se objavijo najkasneje 10 dni po končanem izzivu, predvidoma v sredo ob 12.00 uri.

13. Nagrajenca/ko prosimo, da nam najkasneje v enem tednu pošlje svoj naslov na craft.alnica@gmail.com, da lahko pošljemo zasluženo nagrado. Naslov morate obvezno poslati vsakič, saj ne vodimo evidence naslovov zaradi varstva osebnih podatkov.
V primeru, da po enem tednu podatkov ne dobimo, si prislužujemo pravico do ponovnega žrebanja in nagrado podelimo drugemu. Nagrada za top3, če se nagrajenka ne javi, ni podeljena in ostate sponzorju.

14. Nagrada lahko tudi zapade oz. ni podeljena. To se zgodi kazensko v primeru, da se nagrajenka s svojimi podatki obrne direktno na sponzorja, ne da bi podatke najprej poslala nam. Prav tako nagrada za top3 ni podeljena, če se nagrajenka ne javi v roku enega tedna. Nagrada za top3 ni prenosljiva na drugo udeleženko izziva.

15. Ob prijavi na izziv ste seznanjeni in soglašate z vsemi pravili.
Ustvarjalni tim CRAFT-alnice si pridružuje pravice, da pravila kadarkoli spremeni.


add. 9. 6. 2014 smo dodale še nekaj pojasnil o podeljevanju nagrade
add. 10. 12. 2014 smo dodale ponovno opozorilo o sporočanju podatkov

Ni komentarjev:

Objavite komentar