torek, 22. junij 2010

Izziv #6

Hvala vsem, ki so s svojimi izdelki sodelovale na zadnjem izzivu in Reciklirale z nami. :) Dva tedna sta minila presentljivo hitro in že je čas, da se poigrate z novim izzivom. V prihodnjih dneh bodite pozorne na objavo najboljših treh, ena izmed njih pa bo postala tudi gostja ustvarjalnega tima. :)

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Čas pa je že za naslednji izziv, ki ga je za vas pripravila Vladka.

'Knjiga kot inspiracija'

Jane Austen: Prevzetnost in pristranost

Vladka_izziv_knjiga

Tokrat vam kot inspiracijo postavljam knjigo Jane Austen Prevzetnost in pristranost. Naj vas nagovori romantika, ljubezen, družina, poroka, medsebojni odnosi, tedanja opravila, itd. Prelevite svojo asociacijo v papir, nakit, škatlice, broške...
Za tiste, ki morda ne poznate vsebine, si lahko več preberete na
tej strani ali pa si vzamete večer zase in pogledate film ali še bolje, verzijo v 6 nadaljevanjih in prepričana sem, da vas bo kmalu nagovorila kakšna scena, ki jih lahko sama gledam vedno znova in znova. Če se vam ne da iskati filma ali nadaljevank, si lahko ogledate nekaj delov ali kar vse, kar na internetu, klikni tukaj.

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 22. junija ob 23.59!

Tudi v tem krogu se vse lastnice sodelujočih izdelkov potegujejo za mesto “Gostje ustvarjalnega tima.” Z malo sreče bo tako vaš izdelek prikazan med idejami ustvarjalnega tima CRAFT-alnice takoj ob objavi izziva. :)

Tukaj pa so že izdelki ustvarjalnega tima:

Vladka

6_izziv_Vladka

Manuela

6_izziv_Manuela

Simona

3 komentarji:

  1. Odlično cure!!!
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni so vaši izdelki, sicer pa naloga niti ne bo tako težka :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Oooooooooooo, lepo!!!!
    Ker že časa nisem mogla reciklirat upam, da da mi bo skok v preteklost uspel. hmmmmmmmmmmmmm, Anglija......

    OdgovoriIzbriši