torek, 7. september 2010

Izziv #11

Hvala vsem, ki ste sodelovale na zadnjem izzivu CRAFT-alnice z naslovom “Metuljčki.” Prav vsi izdelki so bili čudoviti, zato ne zamudite razglasitve najboljših treh, ki bo v prihodnjih dneh.

Tokratno temo je izbrala Simona, nosi pa naslov……

“Vse, samo štirioglato ne”

... nekaj, kar ni klasično štirioglato ... lahko je geometrične oblike, lahko je nekaj povsem freehand ... osnovna oblika naj bo torej kakršna koli, samo ravnih štirih stranic ne sme imeti. Dodatki pa so lahko.

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 31. avgusta ob 23.59!

POZOR!

Zaradi dopustniškega razpoloženja podaljšujemo čas za prijavo na tokratni izziv! Prijavite se lahko do torka, 7. septembra, do 23.59!

Nagrade v tem krogu izzivov (#10, #11, #12) ne bodo materialne, pač pa bo lastnica najlepšega izdelka (po mnenju ustvarjalnega tima) bila povabljena k sodelovanju kot “Gostja ustvarjalnega tima” enega izmed izzivov v naslednjem krogu. O vseh podrobnostih bo obveščena po elektronski pošti tako, da kar brez skrbi. ;)

Tudi tokrat je Ustvarjalni tim CRAFT-alnice za vas pripravil tri popolnoma različne izdelke, ki bodo vzpodbudili vašo motivacijo. :)

Simona

Lili

Lili

Manuela

Manuela

4 komentarji:

  1. Tokrat pa sem prva, ki je objavila svoj izdelek :). vsaka stvar je enkrat prvič.
    Punce lepe izdelke ste nam dale za navdih :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej punce, jaz bi prijavila svojo čestiko ampak sem naletela na en problemčič in to je, da je ne morem prijaviti preko običajnega linka, ker ni več tiste opcije za vpis:) Torej se prijavljam, kar tako malo po domače, če to velja :):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ekola je zadeva popravljena. :)) Se opravičujem zaradi nevšečnosti.

    Lepo se imej,
    Manuela

    OdgovoriIzbriši