sreda, 15. junij 2011

Izziv #32 - Čim manj kupljenih dodatkov

Izziv "Modro poletje" je za nami in hvala prav vsaki izmed vas, ki se je prijavila nanj. Današnjo temo je izbrala Lili, njen naslov pa je: 

"Čim manj ali NIČ KUPLJENIH DODATKOV"

Lili pravi: " Uporabite čim manj ali še bolje NIČ kupljenih dodatkov, kupljenih rožic, čipk, trakov, kovinskih dodatkov perlic........, vse kar je uporabljeno na izdelku naj bo domače izdelave, kupljen je lahko le odtis in papir. V poplavi vseh mogočih pripomočkov za izdelovanje rožic, vijugic................... mislim, da to ne bo pretežka naloga."

Upoštevajte torej njen nasvet in se lotite izdelave vašega izdelka. Dva tedna namreč mineta kot bi mignil. ;) 


Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!


Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke! 

Čas za prijavo na izziv se izteče v  torek, 28. junija 2011, ob 23.59!

Sponzor tokratnega izziva je:



Teta Beta zmagovalki izziva poklanja 2 digitalni štampiljki!! 


Vse štiri članice ustvarjalnega tima smo uporabile Digitalne odtise Tete Bete za naš tokratni izziv. :) Naj vam služijo kot dobra  inspiracija v teh dveh tednih, kolikor traja izziv. 









8 komentarjev:

  1. Preslatko! Super radovi! Jedva čekam vidjeti radove natjecatelja :) Zaista uživam u vašem blogu. Svaka čast djevojke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, pa so res super. Za zdaj vas samo opazujem, pogum za sodelovanje pa še zbiram po kotih.

    OdgovoriIzbriši
  3. Eli hvala!! :)))

    Zabica kar pogumno! ;)) Vesele smo vsakega prijavljenega izdelka in ni razloga, da ne bi vsaka, ki ima voljo in željo tudi sodelovala. Saj to je tisto najbolj pomembno - volja! ;)

    Lep pozdrav obema,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet ste "sčarale" same vrhunske izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  5. vse prijavljene čestitke so super, prave umetnije...

    sem zelo radovedna kdo bo zmagal prejšnji izziv, saj so bile čestitke resnično lepe in domišljave, imaste verjetno kar nekaj preglavic o določitvi zmagovalca.

    lep pozdravček iz obale.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepi izdelki in zelo pohvalna ideja za ta izziv.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  7. Uživam gledati ovako puno slatkih radova. Jako me veseli doći na ovaj blog i gledati ostale blogove. Super mi je da je u Sloveniji ovako dobro prihvaćen ovaj hobby. :) Samo naprijed, cure!

    OdgovoriIzbriši