sreda, 5. september 2012

Izziv #63 - Pernato

Tukaj je - nov izziv namreč!! :) 

Za vas ga je pripravila Simona, glasi pa se ... 

"PERNATO"


Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 4. septembra 2012, ob 23.59!

Tokratno nagrado podarja USTVARJALNI DOTIK

V spletni trgovinici Ustvarjalni dotik je po novem na voljo skoraj 200 različnih štampiljk s slovenskimi napisi po ugodnih cena. Preverite :)

Nagrada vsebuje:
komplet 4-ih reliefnih srajčk Me To You
štampiljko Imaginisce
3 štampiljke s slovenskimi napisi


Takšni pa so izdelki našega ustvarjalnega tima: 











14 komentarjev:

  1. Zelo mi je všeč vaša stran in ideja o ustvarjalnih izzivih. :)) Se mi zdi, da se dandanes ljudje ne posvetijo več ustvarjalnosti in domišljiji, ker za to enostavno nimajo časa - oz se jim tako samo zdi in raje gledajo tv. Tako, da bi rada pohvalila vse, ki si kljub službam, šoli, družini,.. še vedno vzamete čas ;) Tudi sama včasih kaj ustvarjam, tako, da se vam bom pri kakšnem izzivu z veseljem pridružila :)
    LP Maja

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljeni, zanima me ali lahko dodam predmet, katerega sem že pred časom objavila na fb strani(Svoji) ampak NI BIL DOKOČAN.(?) sedaj ga končujem, mogoče še ga jutri dalje delam in potem tole objavila če je možno, če ne pa tudi prav ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja hvala za vse lepe besede! :)Vabljena, da se nam pridružiš.

    Stravadorskiy če je bil izdelek objavljen nedokončan in sedaj dejansko zgleda drugače kot je bil takrat, potem ga lahko prijaviš na izziv. ;)

    Lp,
    Manuela

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm, dejansko ne izgleda drugače, pač pa je dopolnjeno in popravljeno-dokončano. Lahko pa objavim v ta izziv ampak praktično ne sodelujem za nagrado naprimer? se opravičujem ker sem pravi gnjavator :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Če želiš lahko objaviš obe fotografiji (v objavi na blogu) - pa bomo presodile na podlagi tega. Ker bi bilo škoda da ne pokažeš izdelka - pa če si v žrebu za nagrado ali pa ne.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oglejte si moj izdelek (prvi dve sliki laboda) na fb je bila takšna slika, da je bila prekrita z napisom hmmm... še sedaj je takda se ni nič konkretnega videlo. http://ninagalerijablog.blogspot.com/2012/08/nova-slika-na-platnu-in-se-ena.html prosim sporočite mi vašo odločitev hvala za vse odgovore

    OdgovoriIzbriši
  7. Stravadorskiy se opravičujem, ker ti šele sedaj odgovarjam.

    Sem si pa ogledala tvojo sliko in glede na to, da je dodelana (kar se vidi iz obeh priloženih fotografij) jo MORAŠ PRIJAVITI na izziv, ker bi bila škoda, da je ne vidijo še vsi ostali. ;)

    Če boš imela še kakšno vprašanje pa veš kje me najdeš. Lahko mi pišeš tudi na mail od CRAFT-alnice, če želiš.

    Bodi lepo,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  8. SaraS, Mateja in Neža
    prosim izključite preverjanje z besedo pri komentarjih. Hvala. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. tokrat je pa tudi meni prijaviti en izdelek =)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čisto zadnji moment lovim rok, čeprav me je izziv navdušil takoj. Super inspiracija!

    OdgovoriIzbriši
  11. Janja, kaj moram nareditit? Sem še zelo neizkušena pri urejanju bloga in objavljanju, tako da ne vem kje to preverjanje besed izključim. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pri nastavitvah, med objavami in komentarji je vprašanje:
    - pokaži preverjanje z besedo - da ali ne. Tu izbereš ne. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Manuela nič hudega ;) sem takrat zamudila, pa mudilo se je, sem mogla objavit sliko na fb. Upam, da mi pri sedanjem izzivu uspe sodelovati :D lep dan

    OdgovoriIzbriši
  14. Janja hvala! Je že popravljeno! l.p.

    OdgovoriIzbriši