torek, 13. november 2012

Izziv #68 - Zgodnji božič

Pa smo že nazaj! In s seboj prinašamo nov izziv, ki ga je za vas pripravila Lili

"ZGODNJI BOŽIČ"


Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 13. novembra 2012, ob 23.59!

Elizabeta Kushner že nekaj let izdeluje čestitke, ob enem pa tudi rada riše, izdeluje digitalne štampiljke ter ustvarja scrapbook papirje. Nekaj njenih digitalnih štampiljk lahko najdete tukaj, pred kratkim pa je odprla tudi svojoEtsy trgovinico. Elizabeta podarja zmagovalki izziva TRI digitalne štampiljke (zmagovalka si sama izbere njene najljubše motive).


Izdelki našega ustvarjalnega tima: 

Lili 
POMEMBNO OBVESTILO: 

Vsi, ki svoje izdelke prijavljate preko e-mail naslova (craft.alnica@gmail.com), prosim bodite potrpežljivi glede objave vašega izdelka. Vsi izdelki prejeti tokom izziva bodo objavljeni na ZADNJI DAN izziva (v torek torej, pred koncem izziva). Ta novost omogoča boljši pregled nad e-mail prijavami in se bo veliko težje zgodilo, da koga pozabim prijaviti na izziv. 

Hkrati pa vas prav vse vljudno vabim, da začnete pisati svoj blog. Izdelava le tega je izjemno enostavna, vam ne vzame veliko časa (govorimo o čisto osnovnem blogu) in je povsem brezplačna. Zagotavljam vam, da bo pisanje bloga postalo nekaj najlepšega v vašem življenju in tudi na izzive se boste lahko prijavili kadarkoli in vam ne bo treba čakati niti sekunde na prijavo.

Če vam lahko kako pomagamo nas kontaktirajte in vam bomo svetovale. 

HVALA za razumevanje.


2 komentarja:

  1. Tale praznik pa zgleda vsem zelo ustreza. Neverjetno lepi izdelki. VSI PO VRSTI! Bravo punce.

    LP
    Simona

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno sam iznenađena vašom kreativnošću. Uživala sam prolaziti i komentirati (gdje sam mogla). Hvala vam da ste me tako lijepo 'ugostile' i dale mi priliku da budem sponzor. :) Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši