sreda, 26. december 2012

Izziv #71 - Praznično ustvarjanje

Za vas smo pripravile nov izziv, ki ga je izbrala Simona, glasi pa se ...

"Praznično ustvarjanje z in za otroke"

Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 25. decembra 2012, ob 23.59!

Darilce, ki ga bo prejela zmagovalka izziva: 
Izdelki članic ustvarjalnega tima: 

POMEMBNO OBVESTILO: 

Vsi, ki svoje izdelke prijavljate preko e-mail naslova(craft.alnica@gmail.com), prosim bodite potrpežljivi glede objave vašega izdelka. Vsi izdelki prejeti tokom izziva bodo objavljeni na ZADNJI DAN izziva (v torek torej, pred koncem izziva). Ta novost omogoča boljši pregled nad e-mail prijavami in se bo veliko težje zgodilo, da koga pozabim prijaviti na izziv. 

Hkrati pa vas prav vse vljudno vabim, da začnete pisati svoj blog. Izdelava le tega je izjemno enostavna, vam ne vzame veliko časa (govorimo o čisto osnovnem blogu) in je povsem brezplačna. Zagotavljam vam, da bo pisanje bloga postalo nekaj najlepšega v vašem življenju in tudi na izzive se boste lahko prijavili kadarkoli in vam ne bo treba čakati niti sekunde na prijavo.

Če vam lahko kako pomagamo nas kontaktirajte in vam bomo svetovale. 

HVALA za razumevanje.2 komentarja:

  1. Krasni so vaši izdelki in tako raznoliki :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem imela tako pridne pomagače, ki so izdelovali snežinke, luknali. In lepili 2 skupaj. Odgovorna sem bila le za iglo in obešanje.

    OdgovoriIzbriši