torek, 8. januar 2013

Izziv #72 - SREČNO novo leto

Za vas smo pripravile nov izziv, ki ga je tokrat določila Lili, glasi pa se

"Srečno novo leto"


Opozorilo: Na izziv ne smete prijaviti “starih” izdelkov! Kar pomeni, da le-ta ne sme biti še nikjer javno objavljen (blog, forum, itd.) pred samo objavo izziva. V primeru, da kršite to pravilo, si pridružujemo pravico, da vaš izdelek odstranimo iz kroga sodelujočih!

Ne pozabite tudi, da lahko na en izziv prijavite največ TRI izdelke!

Čas za prijavo na izziv se izteče v torek, 8. januarja 2013, ob 23.59!

Darilce, ki ga bo prejela zmagovalka izziva: 


Podarja ga Lili.

Izdelki ustvarjalnega tima pa so sledeči: 

POMEMBNO OBVESTILO: 

Vsi, ki svoje izdelke prijavljate preko e-mail naslova(craft.alnica@gmail.com), prosim bodite potrpežljivi glede objave vašega izdelka. Vsi izdelki prejeti tokom izziva bodo objavljeni na ZADNJI DAN izziva (v torek torej, pred koncem izziva). Ta novost omogoča boljši pregled nad e-mail prijavami in se bo veliko težje zgodilo, da koga pozabim prijaviti na izziv. 

Hkrati pa vas prav vse vljudno vabim, da začnete pisati svoj blog. Izdelava le tega je izjemno enostavna, vam ne vzame veliko časa (govorimo o čisto osnovnem blogu) in je povsem brezplačna. Zagotavljam vam, da bo pisanje bloga postalo nekaj najlepšega v vašem življenju in tudi na izzive se boste lahko prijavili kadarkoli in vam ne bo treba čakati niti sekunde na prijavo.

Če vam lahko kako pomagamo nas kontaktirajte in vam bomo svetovale. 

HVALA za razumevanje.

1 komentar:

  1. Super izziv in krasne voščilnice ustvarjalnega tima. Tudi jaz vsem vam želim krasno novo leto.

    OdgovoriIzbriši