sreda, 11. junij 2014

Izziv #110: Izdelajmo škatlico


JUHUUU :) 
A ste videle, koliko prijav je bilo v zadnjem izzivu Slovenski napis

98!!!

To pa je več kot odličen rekord! 

Vse pohvale vsem sodelujočim. Zelo smo vesele, da smo vas uspele pritegniti k ustvarjanju, h kreativnem izražanju. Saj vemo, da pritegnejo tudi nagradice sponzorjev, vendar za nas in naše delo ste prava nagrada vi, ustvarjalke in ustvarjalci, ki vsak izziv zapolnete z novimi idejami, tehnikami, izdelki. 


Počasi, a zagotovo smo vstopili v šesti mesec poln veselega pričakovanja ob zaključku šolskega leta in prijetnih misli na tople poletne in dopustniške dni. Me pa vam predstavljamo novega/starega sponzorja meseca junija: 


SPONZOR MESECA JUNIJA

Spletna trgovina Ustvarjalni dotik že tretje leto skrbi, da lahko vaša domišljija poleti na krilih naših izdelkov. Pri nas boste našli na tisoče pripomočkov in orodij za scrapbooking, čestitkarstvo, šivanje, elementov za izdelavo unikatnega nakita, ustvarjanje z otroki in kopico ostalih artiklov za siceršnje ustvarjanje.

  Vabimo vas tudi, da v spletni trgovini obiščete blog z nasveti in mesečnim izzivom ter FB stran.V prvem junijskem izzivu smo za vas pripravile posebno nalogo:


IZDELAJMO ŠKATLICO


Videti želimo kakšno koli škatlico ... kvadratno, okroglo, ovalno ... škatlica ima lahko vsebino, ali pač je sama sebi namen. 
Lahko je čestitka, presenečenje ali nagrada :))


Čas za prijavo na izziv se izteče v 
torek, 24. junija 2014 ob 23.59


 Nagrade so tudi v tokratnem izzivu zelo bogate: 

Naključno izžrebana nagrajenka/nagranjenec dobi 
album po želji iz kolekcije Santoro Mirabelle
  


Tudi Top3 bomo bogato nagradili, vsakemu po en bon za nakup v trgovini Ustvarjaln dotik:Vabljeni na ogled izdelkov ustvarjalnega tima. 1 komentar:

  1. Uwauu..navdušena sem nad izdelki ustvarjalnega tima! Pohvala vsem kreatorkam.

    OdgovoriIzbriši