sreda, 10. december 2014

Izziv #123: Praznično voščilo


V praznični december vstopamo s prazničnim izzivom :) 


 PRAZNIČNO VOŠČILO


Na izdelku naj bo napisano, naprintano, naštempljano ... praznično voščilo v slovenskem jeziku. Voščilo naj bo kar konkretno, ne le Srečno, Vesel božič.


SPONZOR MESECA DECEMBRA

Živjo! 

Sem Marina in prihajam iz Mavelu.com, ki je spletna trgovinica z zelo osebnim pristopom, saj sem v prvi vrsti še vedno samo nadobudna ustvarjalka in mi veliko pomeni nasmejan in zadovoljen obraz. 
Svoja "vrata" smo odprli dobri dve leti nazaj in v tem času se naša ponudba vztrajno širi in pri nas najdeš praktično vse, kar potrebuješ za papirčkanje (če pa si kakšno stvar zelo želiš in je v ponudbi ne najdeš pa ti jo z veseljem naročim). 
Tedensko pripravljam tudi video vodiče v katerih prikazujem različne tehnike in uporabe ustvarjalnih pripomočkov in materiala. Za vse začetnike (in tudi že bolj izkušene ustvarjalke) pa sem pripravila tudi brezplačno e-knjigo, ki si jo lahko preneseš tule

Skratka draga dama, pri nas si vedno dobrodošla in veseli smo vsakega tvojega obiska pa naj bo to na spletni strani ali na naši FB strani :) 


Prepričane smo, da že vse poznate Marinin Adventni koledar, saj tekom decembra zopet skriva veliko darilc, popustov in uporabnih tehnik ter nasvetov za ustvarjanje. 

Ne pozabite pokukati na koledar, saj vas vsak dan čaka novo presenečenje.Vaš trud bo tudi tokrat nagrajen. 
Mavelu vsem iz top3 podarja bon za 5 € za praznične nakupe, izžrebana pa bo dobila bon za 15€. 

nagrada za top3

nagrada za izžrebano


Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar
TRI izdelke in si tako povečate možnost nagrade.

Čas za prijavo se izteče v
torek, 23. decembra 2014, ob 23.59
 


Vabljeni na ogled izdelkov ustvarjalnega tima:


  
Ni komentarjev:

Objavite komentar