sreda, 4. februar 2015

Izziv #127: NEGATIV

Prav lepo pozdravljeni!
Hvala vam za vseh 58 čudovitih tresočih izdelkov prejšnjega izziva.
Presenetile ste. Krasne ste bile.V tokratnem izzivu bomo uporabili "negativ" izreza iz šablone, zato se izziv imenuje

NEGATIV

Na izdelku ne smete uporabiti izrezek iz šablone kot osrednji motiv kot ga uporabimo v večini primerov, temveč tiste dele, ki jih običajno ne uporabimo oz. zavržemo.SPONZOR MESECA FEBRUARJA
je spletna trgovina

Darilnica Klavdija je del podjetja Storitve Klavdija in je rastla čisto tiho in počasi, bila je moj prosti čas, moja peta ljubezen. V aprilu bomo pihali 5. svečko,  zato nas le spremljajte, ker se bo celo leto dogajalo marsikaj zanimivega. Vsak dan sem vesela in hvaležna, ker med ustvarjalkami resnično ni dolgčas. Trgovinica ponuja končne izdelke slovenskih ustvarjalcev ter ustvarjalni material za papirčkanje, nakitkanje, modeliranje in šivanje. Z vsakim dnem rastemo in upam, da vam bom vedno lahko ponudila nekaj novega in zanimivega.
Najdete me na www.darilnica-klavdija.si ali FB strani (https://www.facebook.com/darilnicaklavdija.si?ref=hl). Po predhodnem dogovoru, pa me lahko obiščete tudi na Viru pri Stični, kjer si bom z veseljem vzela čas za vas.
Vaš trud bo tudi tokrat nagrajen. Darilnica Klavdija vsem iz TOP3 podarja naslednjo nagrado : 


Nagrada za prvo naključno izžrebano sodelujočo, ki jo podarja
"generalna" MAVELU  je 


 
Nagrada za drugo naključno izžrebano sodelujočo, ki jo podarja
"generalni"  USTVARJALNI DOTIK  je:Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar TRI nove izdelke in si tako povečate možnost nagrade.

Čas za prijavo se izteče v 
torek, 17. februarja 2015, ob 23.59V mesecu februarju z nama kot gostja ustvarja:


1 komentar:

  1. Krasen izziv ste pripravile in predstavile čudovite izdelke. :-) Tokrat bom primorana "pavzirati", ker ne uporabljam šablonic. :-))

    OdgovoriIzbriši