sreda, 19. april 2017

Izziv #184: MEHURČKI na VOŠČILNICI


Prav lepo pozdravljeni!
Hvala vam za vseh  53  čudovitih izdelkov prejšnjega izziva.
Lepo enoplastno ste ustvarjale.
Temo novega izziva je izbrala TANJA in se imenuje

 MEHURČKI na VOŠČILNICI

Na voščilnici s tehniko po lastni izbiri izdelajte milne mehurčke.
SPONZOR MESECA APRILA
je spletna trgovina
RAYHER
Rayher  je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje in v svoji ponudbi imajo preko 23 000 artiklov. Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici v Ljubljani. Prisotni so tudi v Kopru Planetu Tuš, za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www.rayher.si
Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja. 

Vaš trud bo tudi tokrat nagrajen. 
RAYHER
vsem iz TOP3
in
1 naključno izžrebani
podarja naslednjo nagrado:Sedaj si pa oglejte kaj smo vam pripravile na ogled:Aprilska gostja
Kajcyika crafts

 

 

 1. Prijavite lahko 3 svoje izdelke.
2. Izdelek mora biti nov in še ne objavljen.
3. Na izdelku mora biti  poudarek na temi izziva 
oz. tema mora biti osrednji del. 
4. Naš izziv lahko kombinirate s katerimkoli drugim tujim izzivom.
5. Prijava naj bo z direktno povezavo do izdelka.
6. V objavi dodajte povezavo do našega izziva.
Čas za prijavo se izteče v 
torek, 2. maja 2017, ob 23.55

6 komentarjev:

 1. Uuu, spet en izviren izziv. Super izdelki in zelo mi je všeč, kako se vsaka prav po svoje loti izziva. Tokrat sem pa pohitela s svojo prijavo, da mi spet ne uide rok.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Keti :)
   Nas veseli, da si se nam že pridružila.

   Izbriši
 2. ampak resno, ne vem, če so še kje tako izvirni z izzivi, krasne ste! kot tudi vaše vsakič tako raznolike interpretacije teme!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tina :)
   Vidimo, da si se tudi ti že namehurčkala, lepo.

   Izbriši
 3. Tudi tokrat izziv v polnem pomenu besede. Res zanimiv in vse prej kot lahek. Me pa zanima, glede na opis izziva sem razumela, da naj bi bili na voščilnici milni mehurčki, ali veljajo tudi kakršnikoli drugi mehurčki?

  OdgovoriIzbriši
 4. Valerija, hvala za tvoje vprašanje, bom odgovorila kar jaz, ker je izziv postavljen z moje strani. V opisu izziva je navedeno, da je potrebno na voščilnici s tehniko po lastni izbiri izdelati milne mehurčke. Torej moja zamisel v osnovi so bili milni mehurčki in voščilnice z njimi bodo imele prednost pri ocenjevanju. Pravzaprav pri vsakem izzivu nekaj od ustvarjalk odnese malce (ustvarjalno) po svoje, včasih se ne prebere dobro izziva, včasih samo naslov…, včasih opozorimo, dobronamerno seveda, včasih pa pustimo in se potrudimo v top tri izbrati tiste, ki so najbolj upoštevale opis izziva. Vsekakor zelo cenim tudi, da se ustvarja neposredno za izziv, ker to je tudi namen, tako se druga od druge tudi največ naučimo in je res užitek 1A opazovati, kako raznoliko ustvarjamo na isto temo. Hvala vsem, ki sodelujete. Lep ustvarjalni pozdrav vsem, Tanja.

  OdgovoriIzbriši