sreda, 20. avgust 2014

Iziv #115: SLOVO POLETJU


Kljub temu, da pravega poletja letos še ni bilo, se avgust počasi poslavlja, prav tako pa se od poletja, vsaj koledarskega, poslavljamo tudi me. 


SLOVO POLETJU


Rade bi, da v to temo zaobjamete vse lepote letošnjega poletja, morje, hribi, počitek ... le na dež in meglo raje pozabite :) 



SPONZOR MESECA AVGUSTA



http://www.rayher.si
 
 
Podjetje Rayher je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje in v svoji ponudbi imajo preko 23 000 artiklov. Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici v Ljubljani. Prisotni so tudi v Kopru v Planetu Tuš, za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www.rayher.si

Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja.

 
Vaš trud bomo tudi tokrat nagradili, kot ponavadi bomo izžrebali 
naključno sodelujočo. Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar  
 TRI izdelke in si tako povečate možnost nagrade.
 

 
Čas za prijavo na izziv se izteče v 
 
 torek, 2. septembra 2014, ob 23.59

 
Nagrada za naključno izžrebano sodelujočo je paketek ustvarjalnih pripomočkov: 





Vabljeni na ogled izdelkov ustvarjalnega tima: 


 
 
 
  
 
 
 
 
 
  


1 komentar:

  1. Simona, Andreja, Janja in Lili...čudovite izdelke ste pripravile za res zelo zanim izziv - krasen naslov in zelo smo lahko kreativne. Res imamo veliko izbiro!!!
    Pozdravček iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši