sreda, 6. avgust 2014

Izziv #114: MORJE

 
Nov mesec, nov izziv, nov mesečni pokrovitelj.
 
Naj na začetku pohvalim vse, ki se niste ustrašile fantovsko-moškega izziva in ste nas presenetile z domiselnimi idejami.
 
 
Mesec julij žal ni bil vremensko preveč lepo obarvan, zato upamo, da avgust prinese lepše vreme in bolj prijetne poletne temperature.
In prav v tem duhu bomo ustvarjale:
 
 
MORJE
 
 
V želji po lepšem vremenu želimo v tokratnem izzivu videti izdelke, ki so povezani z morjem. Pa naj bodo to živali, rastline, skale, pirati, jadrnice, svetilniki, promenada, sol, valovi, veter v laseh :) Le dežja se izogibajte :))
 
 
 

 
 
http://www.rayher.si
 
 
Podjetje Rayher je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje in v svoji ponudbi imajo preko 23 000 artiklov. Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici v Ljubljani. Prisotni so tudi v Kopru v Planetu Tuš, za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www.rayher.si

Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja.

 
Vaš trud bomo tudi tokrat nagradili, kot ponavadi bomo izžrebali 
naključno sodelujočo. Ne pozabite, da lahko na en izziv prijavite kar  
 TRI izdelke in si tako povečate možnost nagrade.
 

 
Čas za prijavo na izziv se izteče v 
 
 torek, 19. avgusta 2014, ob 23.59

 
Nagrada za naključno izžrebano sodelujočo je paketek ustvarjalnih pripomočkov:




Vabljeni na ogled izdelkov ustvarjalnega tima







 

 
 
 

 
 

1 komentar:

  1. Super tema! Upajmo, da bo avgust res priensel tisto tapravo poletje :)

    OdgovoriIzbriši